Nouch & het luikje van linksonder

De onovertroffen Nouchka Huijg slingert surreële taferelen de wereld in alsof het geen moeite is. Een van haar podia is smileinyourface.com, via welk weblog ze elke week(?) een surreëel tafereel de wereld in slingert. Vandaag schreef ik ‘Luikje van linksonder’ op één van haar surreële taferelen. Wat vinden jullie, zouden we meer samen kunnen doen? Luikje van linksonder “o ja wilde ik je nog vertellen, gisteren zocht ik weer je luikje op, je luikje van linksonder. ‘t stond open. ja open. nee gewoon open! dat zal wel ja. moet je ‘t maar niet openlaten als je slaapt. het bereik is hier trouwens weer klote. wat zeg je, nee, ik heb alles zo gelaten. alles ligt…

Dieren!

414

Dieren. Dieren. Dieren. Op dit moment zitten we in een houten ´villa´ (sierlijke blokhut op poten) met drie beo´s in kooitjes ernaast. Het lijkt erop dat een eerder hotel met succes een beo op de receptiebalie pleurde, en nu doen andere hotels hun best om dat eerste hotel qua beo-volumes te voertreffen. Beo’s zijn wel extreem geestig. De eerste beo die we hier op Bali zagen, imiteerde feilloos het geluid dat een 1e generatie Nokia maakt wanneer een sms binnenkomt. Tránen in de gen van nostalgische ontroering. Nokia forever. Het volgende dier is Jx, die binnenkomt bij mijn geschrijf, als een koala om mijn schouder komt hangen en mij luid snuffend in het oor bijt….

Man met piel op eiland

Lullig voor je. Moet je maar niet op je piel gaan staan.

Nouch’ eend

eend_nouch-slide

Nouchka Huijg a.k.a. Nouch.com maakte deze schier onontbillijkbare renditie van de eend uit het gelijknamige liedje. Godverhulde, godverhulde.

Politics during a violent crash

politics-slide