Alle berichten van boris

Dichter, zanger, ex-frontman van Winterjong, tekstschrijver.
2010-trip-mh-battle-burundi-039

Sponsor ook: wildvreemde oorlogstrauma’s!

Mijn gott wat een betrokkenheid. Ook de Dam tot Damloop ga ik lopen: de volle 10 Engelse Mijl (16km), op 21 september. Het goede doel in kwestie is HealthNet TPO, een organisatie die in post-conflictgebieden psychische hulp verleent en gemeenschappen weer opbouwt. Goed zo, HNTPO! Ik ga voor lullie lope tot ik zelf psischyche huppel nodig heb! 

Ik zal ook hier weer sponsors nodig hebben dat het een lieve lust is. Maar…. jullie krijgen er ook iets voor terug. “Wat dan, Boris,” zeggen jullie nu, “wat dan???” Welnu: dat vertel ik in een volgend blogje.

Spannend!

2595625710_56b292e920_b

Sponsor wildvreemde Surinaamse kindjes!

Tijdens de TCS Amsterdam Marathon op 19 Oktober 2014 ga ik een Halve Marathon lopen ter meerdere eer en glorie van Hotel Con Corazon Paramaribo, een geweldig initiatief van mijn goede vriend Stanley Wassenaar. Jij kunt me sponsoren, zodat nóg meer kindjes niet zullen weten wat ze overkomt!

Ik zal 21,3 kilometer lopen en het geld dat jij op me gaat inzetten (toch?) gaat naar beter onderwijs voor honderden schoolkinderen die ik helemaal niet ken. Ge wel dig!

Dit is mijn eerste post over dit onderwerp maar ik ga er nog veel meer over vertellen, de komende tijd. Ik heb nog geen idee hoe de sponsoring precies in zijn werk gaat, maar voorlopig kun je gewoon je geld overmaken naar mij, Boris de Jong, op rekening 60.72.35.837 o.v.v. MARATHON.

De komende weken zal ik in toenemende mate leren mijn longen te harden, mijn benen te peppen en mijn dorst te relativeren om straks victorieus over de finish te gaan. Op http://runkeeper.com/user/bodejong/profile kun je mijn vooruitgang volgen, maar dan moet je wel lid zijn van Runkeeperrrrr. ik zal hier af en toe iets posten om je te vertellen hoe het gaat.

De groeten!